Borgermøde: Hør om Nordskoven og kom med dine input til den nye del af skoven
Nordskovens område er blevet markant større efter at en stor jordomfordeling faldt på plads i foråret. Ved den lejlighed blev der tilføjet yderligere 65 hektar, og nu starter arbejdet med at planlægge, hvordan de nye arealer skal indrettes, fx i forhold til stier, adgang, skovlysninger og naturværdier. Derfor inviterer Slagelse Kommune og Naturstyrelsen til borgermøde den 29. september kl. 18.30 til 21.00 i Lille Valby Forsamlingshus, hvor alle interesserede er velkomne.
- Vi starter med at beplante de nye områder til næste år, så det er nu, vi skal i gang med at finde ud af, hvordan skoven skal indrettes, så vi kan tænke det ind i planlægningen fra starten. Derfor håber jeg, at mange vil møde op, så vi får så mange input på bordet som muligt, siger projektmedarbejder Ida Hedegård Haddad, Slagelse Kommune.
På borgermødet vil der både være mulighed for at få en status på arbejdet med Nordskoven, og derudover vil der være en workshop, hvor deltagerne får mulighed for at komme med forslag og input til skovens indretning. Det kan være både konkrete input til placering af stier, indgange, idéer til faciliteter eller generelle ønsker til skoven.
- De nye bynære skove er bl.a. til for borgerne i området og understøtter samtidig Naturstyrelsens vision for at styrke biodiversiteten generelt, og give borgerne bedre friluftsmuligheder. Derfor sætter vi stor pris på de input, vi får fra de lokale i området, som bliver skovens primære brugere i fremtiden, siger skovrider Jane Skov Lind fra Naturstyrelsen.
Alle interesserede er velkomne til borgermødet den 29. september kl. 18.30-21 i Lille Valby Forsamlingshus, Valby Engvej 2, Slagelse. Men det kræver tilmelding via link nedenfor senest den 26. september.
Bemærk venligst at der er begrænset antal pladser.
Flere oplysninger
Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:
- Projektmedarbejder Ida Hedegård Haddad
tlf. 24 79 87 84, Slagelse Kommune - Specialkonsulent Jørgen Sandby Nielsen
tlf. 22 49 65 99, Naturstyrelsen