Spring til...

Brand på Vemmelev Skole

Tirsdag aften udbrød der brand på Vemmelev Skole. Takket været en hurtig og effektiv indsats fra Slagelse Brand og Redning blev skaderne begrænset til udskolingsbygningen. Skolen forventes at åbne som normalt mandag efter efterårsferien.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Slagelse Brand & Redning modtog tirsdag aften klokken 22.25 anmeldelse om brand på Vemmelev Skole. Omkring 50 brandfolk arbejdede aften og nat for at bekæmpe branden, som lidt efter klokken 01 var slukket. Der er ingen tilskadekomne efter branden.

Vemmelev Skole, som har elever fra 0. til 9. klasse, holder efterårsferie ligesom mange andre skoler, og der er derfor ikke åbent for undervisning denne uge. Da omfanget af skaderne er begrænset til en enkelt fløj, forventer Slagelse Kommune, at Vemmelev Skole vil åbne som planlagt på mandag, og undervisningen vil fortsætte for alle - for nogle elever dog i midlertidige lokaler.

- Takket være en hurtig og effektiv indsats fra Slagelse Brand & Redning blev skaderne begrænset til udskolingen, hvor branden også startede. Der vil være elever, der skal undervises i andre lokaler, men ellers regner vi med at kunne åbne som normalt, siger Torben Møller Nielsen, chef for skole og dagtilbud i Slagelse Kommune.

I første omgang er prioriteten at sikre bygningen og resten af skolen samt at få overblik over skaderne på udskolingsafdelingen. Så snart der er et fuldt overblik over skaderne og konsekvenser for lokalefordelingen efter ferien, vil Vemmelev Skole informere om løsninger for de klasser, der bliver påvirket. Alle forældre opfordres derfor til at holde sig opdateret på AULA.

Yderligere information

  • Torben Møller Nielsen, Chef for Skole og Dagtilbud i Slagelse Kommune
    Tlf.: 25 45 14 26
    E-mail: tormonie@slagelse.dk