Spring til...

Nye telefontider og smidigere betjening giver øget tilgængelighed for erhvervslivet og private

Med de nye telefontider vil virksomheder og borgere nu kunne kontakte en byggesagsbehandler direkte mellem kl. 10.00 og 12.15.

Team Byggeri har indført nye, udvidede telefontider, der er skræddersyet til at sikre en endnu mere effektiv og fleksibel service. De skal gøre det nemmere for erhvervslivet at komme i kontakt med lige præcis den, de har behov for. Det er i tråd med Slagelse Kommunens erhvervsstrategi, der prioriterer øget tilgængelighed.

Nye telefontider – dedikeret service for erhvervslivet

Med de nye telefontider vil virksomheder nu kunne kontakte Team Byggeri direkte mellem kl. 10.00 og 12.15 mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Det betyder, at erhvervsdrivende får en fast daglig adgang til byggesagsbehandlerne, som er klar til at hjælpe med alle typer af sager inden for byggeri – det kan dreje sig om alt fra regler og regulativer til mere praktiske spørgsmål. Dette initiativ skal sikre en mere fokuseret og tilgængelig service, så man hurtigt og nemt kan få den nødvendige vejledning og information.

Nyt kø-system gør det nemt at finde den rette medarbejder

Som en del af vores nye tiltag introducerer vi også et moderne, automatisk kø-system, som er blevet testet med succes i andre afdelinger, herunder affald og renovation. Dette system gør det muligt for virksomheder at blive guidet direkte til den rette medarbejder ved at vælge den relevante kategori, eksempelvis nr. 1 for erhvervsbyggeri og nr. 2 for enfamiliehuse osv.

For de virksomheder, der allerede har en fast byggesagsbehandler, vil det fortsat være muligt at ringe direkte til vedkommende udenom kø-systemet, hvilket sikrer, at man hurtigt kan få fat i den rette hjælp.

Ét telefonnummer til det hele

Med det nye system vil virksomheder fremadrettet kun skulle forholde sig til ét telefonnummer, uanset hvilken type byggerisag, de arbejder med. Dette skal gøre det lettere at navigere og sikre en mere strømlinet og brugervenlig oplevelse.

Vi ser frem til at fortsætte med at forbedre vores service og skabe endnu bedre rammer for erhvervslivet i Slagelse Kommune. Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte Team Byggeri i deres nye telefontid på telefonnummer:

58 57 37 37