Handicap og Psykiatri
Vi hjælper dig, når dagligdagen er svær
Hvis du eller din pårørende;
- har et handicap
- er psykisk sårbar
- har et misbrugsproblem
- er hjemløs
- har andre specialiserede behov
- kan vi hjælpe dig med at blive bedre til at mestre din dagligdag.
Dine muligheder er altid individuelle og afhænger helt af din situation og dine behov. Se nogle af dine muligheder herunder.
Få fokus på forandring
Er du over 18 år og udfordret af psykisk, fysisk eller social sårbarhed, kan du finde hjælp - sammen med os i Indgangen.
Mødet med os, er dit. Vi lytter til det, du fortæller, så du får det mest optimale ud af mødet. Målet er, at du bedre kan mestre dit eget liv.
Mød andre som dig
Har du et handicap, og har du lyst til at være sammen med andre med et handicap? Det kan give dig en masse glæde og overskud at mødes med andre.
Spørg din handicaprådgiver om dine muligheder for et aktivitets- og samværstilbud:
Gratis behandling for rusmidler
Få rådgivning og behandling, hvis du har problemer med alkohol, hash eller andre stoffer. Vi tilbyder også rådgivning til dig, som er pårørende til en misbruger.
Det er gratis, og du kan være anonym, hvis du ønsker det.
Vores opsøgende gadeteams hjælper udsatte personer, der fx er hjemløse, har et misbrug og/eller har psykiske og sociale udfordringer. Teamet er også opsøgende i forbindelse med henvendelser fra bekymrede borgere, pårørende og samarbejdspartnere.Handicap og Psykiatri
Bo- og støttetilbud
Har du brug for særlig og udvidet støtte i hverdagen og hjælp til at mestre dit hverdagsliv, kan vi hjælpe dig med forskellige typer af botilbud.
Personalet i botilbuddet giver hjælp og støtte - både i din egen bolig og i forbindelse med fællesskabet i botilbuddet.
Kontakt Handicap og Psykiatri for at høre om dine muligheder - se vores kontaktoplysninger længere nede på siden.
Sådan hjælper vi også med dagligdagen
Hjælp os med at hjælpe andre
Bliv social frivillig
Har du lyst til at yde frivillig socialt arbejde sammen med os, er du mere end velkommen. Vi arbejder kontinuerligt med at styrke vores indsatser til voksne med psykosociale og kognitive udfordringer.
Kontakt Enhed for Rusmiddel og Socialpsykiatri
Er du arbejdsgiver?
Så lad os hjælpe hinanden - med at hjælpe andre.
Har din virksomhed opgaver, der ikke bliver løst i det daglige? Eller er der faglærte medarbejdere i din virksomhed, som bruger tid på at løse ufaglærte opgaver?
Så er det måske relevant for dig at ansætte en person med et socialt frikort.
For mange udsatte mennesker kan et socialt frikort være med til at skabe bedre trivsel i hverdagen. For virksomheder kan ordningen bruges til at hjælpe socialt udsatte mennesker og samtidig få løst småopgaver fleksibelt.
Læs mere om ordningen, målgruppe, eksempler på jobs - og find kontakt